Startsida / Inlägg

I hörlurarna

av Catharina Cavalli

Ni vet hur vissa låtar får en att minnas. Blir signaturmelodier för vissa eror. Pumpar liv i specifika känslor som flagnat bort. ”Animal nitrade” ger mig skoskav från höga kängor i Roskilde, ”Purple rain” stinker vitlök ur en pojkes polokrage under en tryckare som aldrig ville ta slut på mellanstadiediscot, ”To Zion” drar öronen åt New Yorks polissirener. 

Jag misstänker att en ny vinjett är på gång. Den här låten spelades non-stop under min vistelse i Cervinia förra veckan. Som ett tuggummi under pjäxan dök den upp vid varje rasttillfälle i backen. Och nu maler den i mina hörlurar vid skrivbordet på Söndagsredaktionen. Värmd av vårsol.
Mars 2010. This is your tune. Tror jag.
Bild 30.png

Foto: Ap.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Paula Westerberg, Frida Westergård, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB