Startsida / Inlägg

Påsklov i Kiruna!

av Tommy Gunnarsson
Vår Lynx mountain ranger med 135 mycket pigga hästar.

Nu är det inte många timmar kvar till mitt påsklov. Jag och min lilla familj flyger i morgon upp till fantastiskt undersköna Kiruna (som liksom min fru stulit mitt hjärta). Där väntar stugmys vid Kalixälven, pimpelfiske, allmänt trevligt samkväm, god mat, kall öl och kanske framför allt: skoteråkning! För er som inte provat, säger jag bara: prova! Kul som f-n, kort sagt.

För oss män som inte alltid känner oss som män, blir skoteråkning (Det är vår Lynx mountain ranger på bilden. 135 hästar!) ett av få tillfällen när vi kan känna oss lite manliga. När man kört fast med skotern (vilket man gör), så får man bända, lyfta, skotta och svära. Sen iväg igen. Och när man ska pimpla måste isborren fram! Ojoj, manlighetspoängen bara trillar in. När man ska grilla måste man göra upp eld, hyfsat manligt även det.

Jag säger glad påsk redan nu!

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB