Startsida / Inlägg

Bakom kulisserna

av Catharina Cavalli

 

Bild 19.png

(Foto: Börje Thuresson)

Det är inte alltid lätt att leverera smajl. Speciellt inte att hålla det äkta efter en lång fotosession när kindmusklerna börjat darra. Men de vana har sina knep. Som en viss såpa-kändis som gärna hälsar på kameran vid varje nertryckning. ”Hej!” knäpp! ”jag sa heeej!” knäpp! ”tjeeena” knäpp! Och det funkar.

En annan fotovan kändis som vet hur man levererar är Gry Forssell. Plåtningen av programledaren till förra söndagens nummer skedde på ett hotell i Stockholm, precis vid entrén till en VIP-avdelning. Gry log, slängde fram axlar och ögonkast framför kameralinsen. Utan hälsningsfraser. Tills hon plötsligt satte händerna i sidan och utbrast: ”WELCOME TO SWEDEN!!!”.

Öh. Den var ny.

”Thank you” hördes någon säga bakom mig. Jag vände huvudet. Där stod en hord av förtjusta manliga turister som rättade till sina slipsar och väntade på att få gå förbi. Gry ville bara morsa. Sedan småsnackade hon lite medan konferensgänget gick förbi med gigantiska – äkta – leenden.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB