Startsida / Inlägg

Gabriels dojjer – något för Biafra

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

 

iso-8859-1''Sk%E4rmavbild%202010%2D04%2D09%20kl.%2013.31.26.jpg

Utklädd till våren mötte jag körgiganten Gabriel Forss för några dagar sedan. Om nu någon tvivlat kan jag bekräfta att jag inte är särskilt kläd- eller modeintresserad, men när det kommer till skor sviker jag aldrig Herr Martin – Dr Marten: extra fet sula, 11-håls, stålhätta och söm över tårna. Sommar som vinter svävar jag sedan fram över snö och ljummen asfalt.

Men. Frågan är om jag inte tvivlade lite i min övertygelse när jag fick korn på Gabriels dojjer. Nu syns det inte så bra på bilden – kolla i tidningen nu på söndag istället – men de hade ett grönt skimmer över sig. Förvisso lite lägre än mina Martiner och inte så höga framtill, men jävlar vad avis jag blev. Ett par riktiga hårdrockardojjer! Inte ens Jello Biafra skulle skämmas i dem.

Problemet är att de förmodligen kostar lika mycket som min samlade klädbudget för 2010 och eftersom det nu har blossat upp en debatt om huruvida fantombloggerskorna ska beskattas eller inte för alla grejer de får (och sedan gör reklam för) är det väl inte ens värt att be SNÄLLA SAND, JAG HAR STORLEK 45.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Elvira Barsotti, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB