Startsida / Inlägg

Res till New York – eller köp Söndag

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
ettan_kim.jpg

För några år sedan var jag i New York för första gången. Och sedan dess får jag kraftig N.Y.-abstinens ett par gånger om året. Så här års, just innan våren tar fart, är ett sånt tillfälle – man vill åka bort. Därför känns det kul att vi har ett resereportage i veckans Söndag från just ”The Big Apple”. Göran och Cecilia blev så förtjusta i New York att de gifte sig där.

Annat du inte ska missa i veckans tidning är en öppenhjärtig intervju med Kim Kärnfalk som berättar om den långa kampen att bli gravid. Hur lång tid det tog? ”38 menstruationer, då kan du räkna efter själv”, svarar hon Söndags reporter.

Varannan läsare uppgav att de hade blivit mobbade på jobbet när aftonbladet.se ställde frågan på nätet. Vi har träffat Linda som blev utfryst av sina arbetskamrater och reder ut vad du som drabbad kan göra åt situationen.    

Mera? Vår stylist Ehva Löpp har hårdgranskat vårens postorderkataloger och plockat ut fynden för både barn och vuxna. Vi har också träffat succéförfattaren Mons Kallentoft som berättar om sitt kluvna förhållande till hemstaden Linköping.

För att ta några exempel. Allt detta och mer därtill för bara 10 kronor alltså!

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB