Startsida / Inlägg

Tack vare min glömska

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Jag har nu lyckats glömma att ta med min ”bok som jag läser just nu” i snart två veckor. Det är för övrigt ”I slept with Joey Ramone”, skriven av hans brorsa. Boken lånade jag av vice-boss Kristofer som har god smak i mycket, men inte i hockey.

Men jag skulle i stället vilja lobba för världens bästa bok; On the road, ihopknåpad av Jack Kerouac. På svenska heter den På drift. En helt underbar bok. Jag kan bli riktigt avundsjuk på den som ännu inte läst den. Själv brukar jag läsa den vartannat år ungefär, sedan 1987.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB