Startsida / Inlägg

Aftonbladets största humorist…

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

…är ingen mindre än plåtis-Sara, som av någon outgrundlig anledning håller på Real Mierda.

Den här lilla tavlan dekorerar min arbetsplats. Till saken hör att jag håller på FC Barcelona sedan 1985, och per definition gillar jag därmed inte Real Madrid där den här strykfule killen spelar.

ramos.jpg

Plåtis-Sara, som vilken dag som helst skulle göra succé på en scen när dig, gav mig tavlan i all kärvänlig jävelskap.

Faktum är att min passion för Barcelona fått mig att tumma på mitt annars så förträffliga föräldraskap. Mina barn har för länge sedan insett att det innebär vissa fördelar att hålla på samma lag som pappa. En och annan fotbollsresa:

KungenAvCampNou.jpg

och andra små fördelar i livet. Men jag vill ju inte tvinga någon till något och lämnar valet fritt. (Men jag blev väldans rörd när min dotter ville börja spela fotboll och hoppades få krossa Madrid på första träningen).

I vilket fall, jag försöker också trumma in i familjens ynglingar att vi håller på våra lag utan att hata eller klanka på motståndarlaget. Heja, heja är okej, men Hata, hata är inte okej. Men för att inte verka för rabiata eller präktiga gör vi ett undantag – för Madrid. Ett ”Bu för Madrid” ger lite extra tyngd åt lördagsgodispåsen.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB