Startsida / Inlägg

I’m om my way to London!

av Tommy Gunnarsson
plan.JPG

Nej, det är jag inte. Men på Facebook har en sjuka och/eller farsot spridit sig: att skriva sina inlägg på engelska. Surgubben i mig vaknar och rasar. Ja, rasar. 

Varför? ”Ja men jag har så många vänner över hela världen och jag reser överallt hela tiden och skaffar mig ständigt nya vänner över hela världen och nu är engelska mitt nya språk och jag vill att alla som inte har vänner över hela världen och inte reser överallt i hela världen verkligen ska känna hur ’special’ och ’international’ jag är i motsats till deras 9 till 5-liv med radhus och barn som jag utåt föraktar men i hemlighet vill vara en del av”.

Sluta med det där tramset. Nu. Töntar. 

 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Elvira Barsotti, Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB