Startsida / Inlägg

Supersöndag…

av Erika Scott, Aftonbladet

… blir det nu på söndag, då tidningen är hela 116 sidor tjock och maxad med fantastiska reportage. Jag vågar påstå att Söndagsredaktionen har några av Sveriges absolut vassaste pennor. Magda Gad, som har träffat Carolina Gynning, avslöjar en helt annan sida av glamourdrottningen. I Catharina Cavallis intervju berättar sångerskan Lisa Nilsson hur hon sjöng sig igenom sin separation. Reportern Johan Gunnarsson drog till Ullared för att trängas, trivas och kivas med tusentals shoppinggalningar på gigantiska varuhuset Gekås och Åsa Passanisi har skrivit ett skrämmande dokument där människor beskriver hur de hjärntvättats – på vanliga ”hjälp dig själv”-kurser. Dessutom: en specialskriven deckarnovell av författargeniet Mons Kallentoft. Detta och massor mer får du för ynka 20 kronor i Aftonbladet Söndag – på söndag med extra extra allt! Skärmavbild 2010-07-30 kl. 11.37.47.png

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB