Startsida / Inlägg

Blanda en Bellini i kväll!

av Tommy Gunnarsson

I kväll väntas trevligt sällskap hemmavid. Dagen till ära planeras en välkomstdrink. Då ploppar ”Bellini” upp förstås! Lätt, gott och snyggt. Och med ”lätt” menar jag lättdrucket. En till synes enkel drink som man kan göra många fel med. Vilken tur att den här genomtjusige gentlemannen, William Oliveri, hjälper oss. Klicka här för att få se William blanda en Bellini.

Skärmavbild 2010-08-13 kl. 16.10.22.png

Notera också hur fint klädd han är. Sånt tycker jag om. Slipsen är välknuten, kostymen oklanderlig och han för sig en slags elegant nonchalans man bara kan drömma om. Notera två saker till: hur snabbt och omärkligt han torkar av tillbringaren och att han inte mäter upp nånting. Här gäller känsla. Och det har William Oliveri. Både jag och min fru får vara lyckliga om jag är lika fin och stilig som William när jag är i hans ålder. 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB