Startsida / Inlägg

Gorillaparfym

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Det släpps parfymer som aldrig förr den här hösten. Den här veckan har det varit två parfymsläpp för journalister i Stockholm. Lush har släppt fem nya livstilsdofter på märket Gorilla Perfumes. Det är hjärnorna bakom hela lushs doftkoncept, far och son Mark och Simon Constantine som är näsorna. Inga syntetiska ingredienser bara oljor och namn som Lust, The smell of freedom och Tuca Tuca ska sälja drömmar om individualism snarare än mainstreem och wannabe. Min favorit blev snabbt ”The smell of freedo” som är en träig och rökig doft med puder och frankincense, helt i min smak. Mmmm.

Andra släppet var Laila Bagge som hade valt att släppa violstinna ”You Rock” inför ett 25-tal journalister på Le bar Rouge i Gamla stan. Doften presenterades i en fin liten hattask och doften är en hybrid av hårda Agent Provocateur/ Bodouir och mjukare Victoria Secret. Toppnoter: Blå hallon, apelsin, annanas lime, hjärtnoter: Jasmin, hallon, ros och tropiska frukter. Basnot: Bärnsten/ambra, mysk, sandelträ och viol. Målgruppen är 15-25 åringar, där Laila själv har sina största fans enligt Scandinavian Cosmetics i Malmö som marknadsför doften.Gorilla perfumes från Lush

102_0443.JPG
Laila Bagge på Le Rouge ett passande ställe att släppa ”You Rock” på
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB