Startsida / Inlägg

Make Up Stores höstvisning på Berns

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Förra gången kom modellerna utsteppandes ur ett stort Faberge-ägg. I går hängde det rosrankor från taket på Berns, påfågelfjädrar var utlagda på cocktailborden och drinkarna var blåa och självlysande när Bindfeld AB bjöd in pressen och kändisar för att presentera Make up Stores höstlook. Som vanligt hade grundaren Mika Liias och hans team (bland andra makeup artisten Anna Göransson som mejkar kändisar hr på Söndag titt som tätt) inte sparat på krutet. Visningen hette ”Extreme” och tillsammans med Björn Axen som skötte håret var det en härlig kaskad av matta skogsburr till mad-men featuring queen power på modellerna. En tyst fråga bara. Hur många påfåglar fick sätta livet till för att täcka klänningarna med sina fjädrar?

 

Kuckeli kuu!102_0242.JPG

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Paula Westerberg, Frida Westergård, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB