Startsida / Inlägg

Satsa på sen semester i år!

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
Sondag11-06-26.jpg

Går du på semester den här veckan? Sorry, då blir det en blöt, kall och regnig ledighet för din del. Det är nämligen så att jag i stort sett alltid har tur med vädret – och jag har inte semester förrän om fyra veckor.

Förra året hade jag tidig semester och prickade in fyra stekheta veckor. Året innan gick jag sent och solen sken. För några år sedan åkte jag och några kompisar till Lappland för att bestiga Kebnekaise. Vi hade en möjlig dag att ta oss upp till toppen och det är en chanstagning, ofta är vädret för dåligt. Men självklart sken solen från en klarblå himmel och vi hade perfekt utsikt från toppen. Dagen efter föll snön och alla leder stängdes av. Så här har det varit, gång efter gång.
Nu kan det ju vara så att min tur försvinner, inte minst efter de här raderna.
Och skulle det bli så kan vår solskyddsguide i veckans tidning komma väl till pass. Kolla vilka grejer du behöver till just din hudtyp. Veckans Söndag är ett ovanligt stjärnspäckat nummer. Vi har tittat närmare på Elin Nordegrens revansch efter otrohetsskandalen. Jonna Löfgren berättar hur hon lyckades bli trummis i hyllade rockbandet Glasvegas och Måns Zelmerlöw beskriver känslan när han fick erbjudandet om att ta över ”Allsång på Skansen”. Bland mycket annat.
Ha en bra midsommar, på Väddö kommer solen att skina!
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB