Startsida / Inlägg

Det här hittar du i veckans Söndag

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
Söndag.jpeg

Det ofattbara som har hänt i Norge gör att allt annat förbleknar och plötsligt känns ganska oviktigt. Tidningen vi på Söndagsredaktionen har gjort och som du ser här ovan skickades till tryck innan Anders Behring Breivik satte sin sinnessjuka plan i verket. I dag kan du köpa den med Aftonbladet. I huvudtidningen får du allt det senaste om händelserna i Norge – och behöver du en paus från rapporteringen finns vi där.

 Att komma igen är något av ett tema i veckans bilaga.
* Vi har träffat Charlotte Ohlson som bröt ryggen när hon försökte stoppa bilen hennes lille son satt kvar i. Den förarlösa bilen började rulla ner för en backe. Men ett liv i rullstol har inte stoppat Charlotte. Läs hennes historia.
* När det såg som mörkast ut var Pernilla Andersson på väg att ge upp sin artistkarriär. Men allt vände efter ett telefonsamtal. Vem som ringde? Svaret hittar du i veckans bilaga.
* Krånglar relationen på semestern? Ni är inte ensamma – faktum är att skilsmässostatistiken skjuter i höjden just efter semestern. Men det går att göra något åt kärleksproblemen, tipsen får du i tidningen.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB