Startsida / Inlägg

Så gick det sen för ”Biggest loser”-KF!

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
Ettan26.jpg

Vad händer om man inte älskar sitt barn? Är det över huvud taget möjligt? Jag läste nyligen Lionel Shrivers bok ”Vi måste prata om Kevin” som nu också är aktuell som film. Efteråt upptäckte jag hur olika vi som läst boken här på redaktionen tolkar den. Hur stor skuld har mamman och pappan till sonen Kevins iskyla? Kan Eva inte älska Kevin för att han är problematisk eller blir Kevin ett problem för att Eva inte älskar honom?

I veckans Söndag har vi pratat med psykologen Jenny Klefbom om det här. Vi har också träffat Andrea som hade svårt att knyta an till sin dotter efter födseln.
Så till något helt annat. Just nu kämpar årets deltagare i ”Biggest loser” i TV4 om vem som kan bli av med flest kilon. Därför passade vi på att åka hem till förra säsongens vinnare, Karl Fredrik ”KF” Jonsson. I finalen hade han gått ner 75 kg. Har han lyckats hålla vikten? Och hur blev livet när tv-kamerorna slocknade? Köp Söndag så får du svaret!
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB