Startsida / Inlägg

I HKH Victorias hemliga tjänst

av Erika Scott, Aftonbladet

Hennes kungliga höghet, kronprinsessan, har en hel stab med människor kring sig. De är lojala, diskreta och skygga. Vilka de åtta personerna som står Victoria allra närmast avslöjar Söndags hovreporter Jenny Alexandersson. Och som om det inte vore nog har vår stylist, Ehva Löpp, varit på Barbados för att fotografera vårens vackraste brudmode, vår hälsareporter, Hanna Radtke, berättar hur du kan bli smärtfri utan att knapra piller, Terry Evans förklarar vilka läsarfrågor han kommer att kunna svara på och hur du bäst lyckas fånga hans uppmärksamhet. Till sist – det är inte för sent att hoppa på kampanjen där du samlar streckkoder från Söndag och får byta in dem mot en natt på lyxhotell. Inte så dumt, eller hur? Så missa inte veckans nummer av Söndag.

Omslag Renée.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB