Startsida / Inlägg

Veckans bästa läsning är på väg!

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
120520_Sondag_low.jpg

Det höll inte hela vägen för Sveriges folkkäraste landslag, Tre kronor. Trist, tycker vi såklart, för aldrig är vi svenskar lika blågula som när hockey-VM avgörs. Och sällan har väl vi haft lika många NHL-proffs på isen som i år. Men hur är det att leva ihop med en professionell hockeyspelare? Det vet Emma Zetterberg, som berättar om sin och ”Zätas” vardag i veckans Söndag.

Du får också reda på 10 saker du förmodligen inte visste om Loreen och vi har träffat både Di Leva och bluffpiloten Thomas Salme, som flög trafikflygplan i 13 år – utan certifikat. En märklig historia om ett annorlunda livsöde som kretsade kring att upprätthålla en lögn. Tills bubblan sprack …

Missa inte detta och en hel massa annat i veckans bästa Söndagsmagasin.
Och ha en bra helg!
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB