Startsida / Inlägg

Möt spelarfruarna i veckans Söndag!

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
120610_sondagsettan_low.jpg

Äntligen – fotbollsfesten är igång! Elmander är hel och än så länge har vi inte förlorat en enda poäng. På måndag kommer tusentals svenskar att bänka sig på Olympiastadion i Kiev för heja fram Zlatan och resten av landslaget i första matchen mot Ukraina. På läktaren sitter också spelarnas fruar och flickvänner – men vilka är de egentligen? Och hur är det att leva med ett fotbollsproffs? I veckans Söndag har vi tagit reda på det.

För dig som inte bryr dig om svenskarnas framfart i EM finns det massor av annan bra läsning i tidningen. Vi berättar historien om tävlingen Fröken Sverige som är något helt annat i dag än på glansdagarna fram till 80-talet. I jakten på den historien hamnade vi i ett köpcenter i Löddeköpinge med dunkande dansmusik och åtta förväntansfulla unga kvinnor på en scen.
Vi har också pratat med stressdoktorn Tomas Danielsson som kommer med några riktigt smarta tips för hur din semester verkligen blir så där avslappnad och skön som du säkert hoppas på.
Vi bjuder också er läsare på en exklusiv förhandsvisning på den nya svenska komedin ”Cockpit” med Jonas Karlsson i huvudrollen. Ta med talongen i tidningen till de utvalda biograferna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping eller Lund så får du två biljetter till visningen den 18 juni så länge platserna räcker.
Ha en bra helg!
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB