Startsida / Inlägg

Dr. Ruth Westheimer

av Tore S Börjesson
Bild 6.png

Fan vad jag älskar henne, denna arketypiska mormor, som på amerikanska med svår tysk brytning undervisat en hel värld om ”Zee erection”, ”Zee G-spot”, ”Zee threesome” och så vidare och just nu pratar hon underbart vältaligt i det fantastiska programmet ”Sex, Myths & Women” på TV4+ om att det tar längre tid för mannen att ”ladda om” ju äldre han blir, samt att det är helt okej att vara hur snuskig som helst i sina fantasier.

Hon är 82 år. ÅTTIOTVÅ. Å-T-T-I-O-T-V-Å!!!

En fantastisk pedagog men det är omöjligt – och har alltid varit omöjligt – att se henne snuska sig så att svetten stänker, att rida, suga och – herregud i himlen, NEJ, NEJ, NEJ – DET GÅR INTE. Det är det som gör henne så fantastisk i sitt jobb. Inte för att hon är ful, det menar jag inte och det är hon inte, utan för att en söt liten mormor som är 147 centimeter lång gör helt enkelt inte sånt. Och hon har ALLTID sett ut som en söt liten mormor och söta mormödrar stickar och bakar äppelpaj.

Men inte Dr. Ruth Westheimer! Aldrig!

Hur som helst, res en staty över tanten (och det är ju på sätt och vis det jag gör här).

Och läs på. Hon har haft ett fascinerande liv:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ruth_Westheimer

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Paula Westerberg, Frida Westergård, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB