Startsida / Inlägg

Lekparken – det bästa med Sthlm…

av Tore S Börjesson

… Jag talar av erfarenhet och dessutom jobbade min morsa i en i alla sina dagar. I en lekpark och bara där kan man bli bäst i världen på pingis och korrong och mah jong och bli bäst på en hel del annat också och så är det ett mys så det står härliga till. I dag är inte lekparkerna vad de en gång var. Jag vet inte, men det är säkert moderaternas fel. Hur som helst, det finns undantag. Vi har lekparken i Aspudden och vi har framför allt den eminenta parken i Stora Blecktornsparken med djur och Gud vet vad. Ett tips till alla som besöker Sthlm och vill ha ett alternativ till Kaknästornet. Parken ligger självklart på Söder och är granne med Hammarby IP – eller som vi som växt upp här säger: Kanalplan.

bleckan.1.jpgbleckan.2.jpgbleckan.3.jpgbleckan.4.jpgbleckan.5.jpgbleckan.6.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB