Startsida / Inlägg

Årets besvikelse…

av Tore S Börjesson

… MGMT gjorde ett av 2007 års bästa album med ”Oracular spectular” och nyss kom uppföljaren ”Congratulations” och, gosse, om jag är besviken. Var är hitsen. Var är en ny ”Time to pretend”, en ny ”Kids”, och – framför allt – en ny fantastisk sång som ”Electric feel”? Svar: ingenstans. Jag brukar bara ägna mig åt att skriva om det som är bättre än bra, men eftersom fler än jag lär göra misstaget att springa och köpa den här plattan utan att först lyssna vill jag varna: Den är tråkig. Det är psykedeliskt och 70-talsproggigt, gott och väl, jag älskar mycket sådan musik, men dessa sånger är så överlastade med idéer att man vill skrika: Kom till saken, eller håll käften!

mgmt.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Niklas Gustafsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB