Startsida / Inlägg

Serge Gainsbourg…

av Tore S Börjesson

… Lyssnar på 69 Année Erotique med Serge Gainsbourg och tänker på scenen från filmen ”Gainsbourg – ett legendariskt liv” där han drabbats av hjärtattack och själv ringer tidningarnas tipstelefoner med motivet att ”Det är ingen idé att vara sjuk om ingen vet om det” och sen håller presskonferens vid sjuksängen och på frågan om hjärtattacken kommer leda till andra levnadsvanor svarar: ”Ja, jag ska öka mitt intag av alkohol och tobak”. Se rullen! Hon som gör BB (Laetitia Casta) är ta mig 17 nästan – men bara NÄSTAN, mer än så är omöjligt, inte ens Gud klarar av det, han nådde toppen av sin skaparkraft med BB – lika snygg och full av utstrålning som originalet.

Bevis!

Och låten som komponerandes är naturligtvis denna:

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB