Startsida / Inlägg

Baby 81 – hårdkokt från LA

av Johan Gunnarsson, Aftonbladet

Vem fan bryr sig om Eurovision en dag som denna?

Klassiska Nalen är i kväll spelplats för übercoola Black Rebel Motorcycle Club från LA (som råkar vara både mitt å kollega Hannas favvosäte over there. En gång träffade jag både Lemmy och Slash på The Onion, samma kväll, och det räcker för mig)

brmc_logo.gif

Nalen är för övrig ett utsökt ställe för hårdkokt musik. För några år sedan spelade världens bästa Turbonegro där och det var en fröjd att se Euroboy och Hank von Helvete röja runt bland alla stenpelare och kristallkronor.

turbonegro.jpg

Mest chockad över den aftonen var dock min mamma. Hon var förstås inte där, men hon blev avis som få på mig när jag ringde och berättade om kvällen. Hon växte upp i Stockholm (och flyttade till Småland först långt senare) men morfar tillät aldrig att hon gick på Nalen och dansade – det var alldeles för stökigt. Stökigt I like!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB