Startsida / Inlägg

Min tyska look-alike

av Hanna Radtke, Aftonbladet

Min morgon startade med att mina kollegor Åsa och Johan ropade: ”Hanna, du tävlar för Tyskland i Melodifestivalen!” Efter lite undersökning ser jag att jag minsann är en smula lik schlagersångerskan Lena Meyer-Landrut. 

look.jpgLena-Meyer-Landrut-Satellite.jpg

 

Bild 5.pngBild 4.png

Bra! Nu när Anna Bergendahl är utslagen vet jag vem jag ska rösta i finalen. Hehe.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB