Startsida / Inlägg

Dr Gross och Dr Howard i Stockholm

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Två tunga namn inom hudvården är just nu i Stockholm för att föreläsa på SIDESCOs världskongresss ute i Älvsjö. Dr DEnnis Gross och Dr Diana Howard. Jag har naturligtvis träffat dem. Håll utkik efter intervjuer i Söndag framöver. I helgen är det hår/hudvärdsmässa för branchfolk på Stockholmsmässan. Hud&Kosmetik heter den. Återkommer med trendspaning därifrån snarast!Bild 1.pngBild 2.png

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB