Startsida / Inlägg

Linda Bengtzing & Ella Börjesson…

av Tore S Börjesson

… Ja, jag vet att jag har lovat att blogga om henne, det står till och med i tidningen, i Aftonbladets söndagsmagasin, no less, men ibland är det faktiskt så när man träfffar nån. I det här fallet The Mighty Linda Bengtzing:

Sommarkrysset.jpg

att allt som sägs hamnar i artikeln. Eller i alla fall nära på. Kanske nämnde jag inte att hon bor i Trollbäcken i Tyresö. Jag sa definitivt inte att ungarna från Tyresö i min generation bussades in till mitt gymnasium på Söder, Skanstulls gymnasium, för de hade inte nåt eget gymnasium.

Sen drog de i gång ett gymnasium i Tyresö men då blev ungarna från Tyresö mäkta upprörda och gick i strejk. De skrev på protestlistor. De ville faktiskt komma in till Söder, vem, utom rena och skära idioter, vill inte det?

Gå på gymnasium i Tyresö, varför inte lika gärna köra upp ett järnspett i tvåan?

OK, det finns värre ställen att gå på gymnasium på. Det finns Nacka. Men Tyresö kommer strax efter.

Men tillbaka till Linda. För några år sen var jag nere på Borgholm på Öland och skrev om Rocktåget med Tomas Ledin i spetsen. Jill Johnson var också med. Och Andreas Johnson. Sen, när jag kom tillbaka till hotellet efter den monstruöst tråkiga konserten, stod Linda där och vräkte ur sig ”Jag ljuger så bra” på en liten scen intill baren till ett förinspelat komp på burk. Low budget, big time. Men ändå, klart bättre än Tomas Ledin med fullt band i ryggen. Jag svär på mina döda föräldrars gravar.

Ett unikt gig visar det sig nu. För Linda kommer aldrig igen att göra ett singback-gig. Om inte pengarna är fruktansvärt rätt:

– Aldrig igen! Fast… det är inte riktigt sant, alla måste vi ha mat på bordet och får jag ett bra erbjudande så OK, men jag gör såna grejer kanske en gång i halvåret. Max.

I en artikel jag läste innan jag träffade Linda så stod det att hon drog in runt 750 000 i årslön.

Hon har mat på bordet.

Nåväl, från det ena till det andra. Jag ger er nu min 4-åriga dotter Ella. Hon har tagit hål i öronen. Här händer det::

ella.4.jpg

Min förra ex-fru som var italienska från Genua, alltså inte min senaste ex-fru, som är mamma till Ella, och kommer från den skånska obygden Vejbystrand, hävdade med emfas att bara WHITE TRASH tar hål i öronen på sina barn men då tänkte jag:

Har Keith Richards hål i öronen?

JA!

JA!

JA!

Han har ta mig 17 hål mellan näsväggarna. Så det så!

Det blev ett livsavgörande projekt för mig att ta hål i öronen på mina barn. Jag har lyckats med alla utom Qim som är äldst men vägrar. Rebecka, 16, har det. Och nu oxå Ella, 4:

ella.2.jpg

Hon är stolt. Hon är ta mig fan redo att flytta hemifrån:

ella.3.jpg

Framför allt är hon Ella Paloma Viola Börjesson:

ella.1.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB