Startsida / Inlägg

Kräftor, skitsemestrar och Camilla Henemark

av Veronica Larsson, Aftonbladet
Söndag110807Liten.jpg

Tänk att få ha Mat-Tina som mamma. Få hemlagat varje dag. Jättegott! Eller? I Söndag avslöjar Tina Nordström att hennes barn, Albin, 5, och Elsie, 2, inte gillar hennes mat. Hur är det möjligt tänker vi här på redaktionen. 

Hade du en bra semester, eller lyckades du pricka in de regnigaste dagarna med magsjuka och gräl med partnern på köpet? Lugn, du är inte ensam. Söndags läsare delar med sig av sina värsta semesterminnen. Vad sägs om maskar i magen i Bulgarien, pistolhot på Autobahn och en husvagnssemester som slutade i ett totalt bajskaos? Läs och förfäras!

Härom veckan hade vi på Söndag den stora äran att bli bjudna på kräftskiva hemma hos vår matredaktör Johan Gunnarsson. Och det var inte bara kräftor på det uppdukade bordet i den gunnarssonska trädgården. Här fanns klassiker som Västerbottenpaj och nubbe men även laxrullar med feta och basilika, calamares med saffransaioli och mycket mer gott! Allt för den perfekta kräftskivan. Recepten hittar ni så klart i Söndag!

Hon gick från att vara framgångsrik popstjärna till att bli pank, hemlös och självmordsbenägen. För Söndags reporter Linus Fremin berättar den forna Army of lovers-medlemmen Camilla Henemark om sitt liv som hemlös, om när hon var inlåst på en sluten psykiatrisk avdelning och om varför hon ville ta sitt liv. Och om den tuffa vägen tillbaka till livet. ”Jag kan nu ta mognare beslut och sluta straffa mig själv”, berättar hon.

Dessutom: Back to work – så blir du snyggast på jobbet, Vilken After sun-kräm är bäst? – stort test, Bröllop på festival och mycket, mycket mer!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB