Startsida / Inlägg

Tävla och vinn galapremiärbiljetter

av Nils Paulsson
BLoggsvensson.jpg

Den 14 oktober går filmen ”Svensson Svensson – i nöd och lust” upp på biograferna. Gustav och Lena ska fira sin 30-åriga bröllopsdag, men nu har Lena fått nog av Gustav och vill skiljas. Gustav prioriterar bara sport och ger inte Lena någon uppmärksamhet alls. Lena ger Gustav en sista chans och paret åker iväg på en kärleksweekend där Gustav måste bevisa att han älskar Lena mer än sport. Men på hotellet bor fotbollslegenden Tommy Franzén vilket ställer allt på sin spets för Gustav…

AFTONBLADET SÖNDAG OCH NORDISK FILM EFTERLYSER SVERIGES SVAR PÅ GUSTAV SVENSSON!

Är din pappa, granne, morbror eller någon annan man i din bekantskapskrets precis som Gustav Svensson? En principfast man som alltid kommer med roliga kommentarer och har en massa knäppa idéer? Berätta för oss, och få chansen att gå på Svensson Svenssons galapremiär i Stockholm den 10/10 2011!

SKICKA IN DIN BÄSTA SVENSSON SVENSSON-HISTORIA OCH SVARA PÅ FRÅGAN NEDAN SÅ ÄR DU MED OCH TÄVLAR OM FINA PRISER!

Var bor familjen Svensson?

1. Allvalla X. Vivalla 2. Vavilla

Skicka ditt bidrag via: svenssonsvensson@aftonbladet.se senast den 2/10. Ange namn, adress och telefonnummer. Vinnare av 1:a priset kontaktas under vecka 40.

VINSTER: 1:a pris. Två biljetter till galapremiär och efterfest, i Stockholm den 10 oktober. Filmen visas på biograf Saga på Kungsgatan med efterföljande fest på Café Opera. (resa och uppehälle ingår ej). 2:a – 20:e pris. Två biobiljetter.

Vinnare utses av en jury bestående av representanter från Aftonbladet och Nordisk Film. Beslutet kan ej överklagas. Åldersgräns 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinsten kan ej bytas mot kontanter.

Vinnare kommer att publiceras på Aftonbladet Söndags Facebook-sida med för- och efternamn, gå in och gilla oss på http://www.facebook.com/aftonbladet.sondag för att se om du vunnit biobiljetter!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB