Startsida / Inlägg

Så gick det för Idolvinnarna!

av Kristofer F Olsson, Aftonbladet
ettan4.png

På fredag är det final i årets ”Idol”. Men frågan är om någon egentligen vill vinna? Tittar man tillbaka på säsongerna genom åren är det tydligt att det har gått mycket bättre för tvåan, trean eller femman – men det finns ett undantag: Agnes Carlsson. Söndag lyckades fånga stjärnan mellan skivinspelningar och uppträdanden och i veckans Söndag berättar hon om varför just hon tagit världen med storm.

Vi avslöjar också hur det har gått för de andra Idolvinnarna.
Några andra höjdpunkter i veckans nummer:
* På onsdag är det 70 år sedan attacken mot Pearl Harbor. Söndag har intervjuat Emery Lundquist som befann sig på ett av de amerikanska fartygen när japanerna slog till. Läs hans dramatiska berättelse – och på köpet får du ett utdrag ur boken ”Swede – Svensken som överlevde Pearl Harbor”.
* Vår stylist Ehhva Löpp har valt ut julens finaste underkläder för alla figurer: mini, midi och maxi. 
* På fredag faller domen mot ”Rullstolsmannen”, 47-åringen som anklagas för att ha lurat till sig 14 miljoner från Försäkringskassan genom att påstå att han var rullstolsbunden och handikappad. Söndags Lennart Håård berättar om sitt möte med mannen.
* Söndags matreporter Johan Gunnarsson har den här veckan testat att göra egen korv. Låter det krångligt? Inte alls, hälsar Johan. Och tänk på vilken succé du skulle göra när julbordet dukas upp och du plockar fram din egen julkorv!
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB