Startsida / Inlägg

Söndag fixar mors dag-presenten!

av Erika Scott, Aftonbladet

 

20120527sondagsettan_low.jpgPå söndag uppvaktas de flesta av Sveriges 2,7 miljoner mammor på mors dag med en blomsterkvast och möjligen frukost på säng. Fel, fel, fel, enligt en undersökning som Svensk handel har gjort. För runt 40 procent av alla mödrar vill hellre ha på en god middag än snittblommor.

Nåja, nu tror ju inte vi på Söndag att någon mor som får en vacker bukett blir bindgalen av besvikelse. Men – vill du vara helt säker på att lilla mamma blir riktigt nöjd och glad, då skickar du med veckans Söndag också. Den kostar en tia extra, men du får en supermascara från Face på köpet (värde 119 kr). Och en sån vill ALLA kvinnor ha: Mödrar, döttrar, svärmödrar, systrar, fastrar, mostrar…

Ja, du fattar? Köp flera, vetja!

Face.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB