Startsida / Inlägg

Stort astro – så blir ditt 2014!

av Söndagsredaktionen
131229_sondag_LOW

Gott nytt år, alla läsare!

För att fira det nya året har vi gjort Söndag extra matig den här veckan, 100 fullspäckade sidor! Och som traditionen bjuder får ni vårt stora årsastro för 2014 på köpet, kolla vad som händer med pengar & jobb, kärleken och på nöjesfronten.

Vi har också besökt Statens veterinärmedicinska anstalt i Uppsala. Här tar man hand om avlidna vilda djur för att fastställa dödsorsaken. En annorlunda arbetsplats som många av oss säkert inte ens vet att den existerar men vars upptäkter kan vara skillnaden på liv och död för både djur och människor.

Missa inte heller vår hovreporter Jenny Alexanderssons fråmåtblick över vad som händer våra kungligheter under 2014, tre svenskar som avslöjar sina dolda handikapp och samtalet med Morgan Alling som bland annat berättar om skräcken inför att bli pappa.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB