Startsida / Inlägg

Vinn en ansiktskräm, värd 795 kr!

av Söndagsredaktionen

Ta chansen att vinna ansiktskrämen Cure extra care moist (50 ml) från Akademikliniken + en extra överraskning! Ansiktskrämen förser huden med extra fukt och näring och innehåller ingredienser som aktivt ska hjälpa till att förebygga det förtida hudåldrandet. Den är även lämplig till män efter rakning. Tävlingen är i samarbete med beauty.theyouway.com, som nu även lanserar Akademiklinikens produkter.

Tävla så här! Svara på frågan: Vad kallas hudens mellersta lager? Mejla svaret till: sondagstavling@aftonbladet.se. Skriv ”Ansiktskräm” i ämnesraden. Du kan även skicka ett vykort till: Aftonbladet Söndag, 105 18 Stockholm. OBS! Glöm ej att ange din adress.

Gilla oss gärna på Facebook så att du inte missar tävlingar framöver och sprid gärna till dina vänner! Svaret vill vi ha senast torsdagen den 27 mars. Vi drar fem vinnare som presenteras på Söndags Facebooksida och vårt nya forum Söndag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vann du inte? Ta del av ett exklusivt erbjudande på beauty.theyouway.com: Vid köp av valfritt serum får du en Cure extra care moist (50 ml) på köpet! Erbjudandet gäller till och med den 1 april eller så långt lagret räcker.

Akademikliniken
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB