Startsida / Inlägg

Terry-extra i veckans Söndag!

av Söndagsredaktionen

20150222_sondag

Ni som har läst Söndag genom åren kommer säkert ihåg vår nöjeskrönikör Mats Strandberg. Varje vecka fram till 2013 spanade han in trender i kändisvärlden  – men samtidigt hade han ett annat projekt på gång som tog allt mer tid: Engelsforstriogin.

Böckerna, som Mats skrev tillsammans med Sara Bergmark Elfgren blev så klart en succé. Och nu har den första delen blivit hyllade filmen ”Cirkeln”. Ny succé, den här gången med hjälp av Benny Andersson och hans son Ludvig som har producerat.

I veckans Söndag berättar Ludvig Andersson om resan in i filmbranschen, om uppväxten i skuggan av Abba – och om hur han hamnade i missbruk som 22-åring.

Förra veckan klankade vi till det här på Söndag vilket inte har gått obemärkt förbi hos er läsare. Vi missade att lägga in Fråga Terry-sidorna i tidningen. För att kompensera för detta får ni den här veckan hela fyra sidor med svar från Terry Evans.

Ha en bra vecka!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB